Tuesday, 24 May 2016

Nak tempah t-shirt , tapi tak tau kat mana
Tahniah!!!! anda kini berada di blog yang betul untuk tempah t-shirt anda.

AI DESIGN merupakan Syarikat Bumiputera yang beroperasi sejak tahun 2012 di Batu Gajah, Perak. Kami berpengalaman dalam bidang cetakan t-shirt silk screen dan heatpress. 



MENGAPA ANDA HARUS MEMBUAT TEMPAHAN DI SINI













Untuk tempahan, sila hubungi atau whatsapp kami di nombor 012-592 4517 (Abg Alon) dan 012-571 4909(Kak Ita)

Atau boleh PM dan Like kami di Facebook untuk tanya harga dan upload design anda. PM kat FB pun ok, sambil tu boleh view photo-photo hasil kerja kami selama 5 tahun ni..boleh like sekali page kami..Mana tau kot2 ada yang berkenan di hati, terbuka minda nak create design anda sendiri nanti. Macam2 design ada, colorfull dan sebagainya. Insyallah kami akan respon secepatnya segala pertanyaan dan kemushkilan anda.

Macam-macam t-shirt boleh tempah tau...
T-shirt kelab, t-shirt persatuan, t-shirt sekolah, t-shirt kelas, t-shirt sukan, t-shirt Band, t-shirt hari keluarga, t-shirt rewang, t-shirt reunion, jersey bernombor, t-shirt koperat dan lain-lain.

Bagitau je kami nak design camner, biar kami yang settle kan untuk anda semua. Takyah pening2 kepala ok.

Kepada siapa2 yang ada event ke, program ke, aktiviti ke, yang secara berkumpulan dan sebagainya, terus je whatsapp kami... Pasal harga jangan risau, kita boleh NEGO SAMPAI JADI...